نصب مجدد قالب ها
گاهی اوقات وقتی قالب مشکلاتی مانند فایل های خراب یا از دست رفته دارد، نصب مجدد آن ممکن است مشکل را حل کند. اگر هیچ فایل قالب اصلی را ویرایش نکردهاید یا هیچ فایل سفارشی را در پوشه قالب اضافه نکردهاید، میتوانید بدون از دست دادن تنظیمات و محتوای طرح زمینه را دوباره نصب کنید. توصیه می شود قبل از نصب مجدد قالب از تنظیمات پنل تمیفای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای تهیه نسخه پشتیبان از تنظیمات پنل تمیفای: در پنل تمیفای، روی تب انتقال کلیک کنید، سپس روی دکمه “برون ریزی” کلیک کنید.
روش 1) نصب مجدد با پنل تمیفای
استفاده از پنل تمیفای سریعترین راه برای نصب مجدد تم است.
- به پیشخوان وردپرس > پنل تمیفای > بروزرسانی بروید، روی دکمه «نصب مجدد قالب» کلیک کنید.
- توجه: برای نصب مجدد یا بهروزرسانی قالب های ممتاز تمیفای به بروزرسان تمیفای و عضویت معتبر نیاز دارد. اگر آن را نصب نکرده اید، آن را نصب کنید و نام کاربری و کلید مجوز تمیفای خود را وارد کنید.
- میتوانید با انتخاب شماره نسخه از منوی کشویی نسخه قبلی را مجدداً نصب کنید و سپس روی دکمه «نصب مجدد قالب» کلیک کنید.
هشدار: به دلیل از بین رفتن کلیه تنظیمات و کدنویسی ها جهت فارسی سازی و راستچین کردن قالب این روش برای ایرانیان توصیه نمی گردد.
روش 2) نصب مجدد با نصب کننده قالب وردپرس
- برای بارگیری جدیدترین فایل فشرده قالب، به داشبورد اعضا وارد شوید.
- وارد پیشخوان وردپرس خود شوید.
- به نمایش > پوسته > افزودن پوسته تازه بروید.
- روی لینک «بارگذاری پوسته» کلیک کنید، آخرین فایل فشرده قالب را آپلود کرده و آن را فعال کنید (به آموزش نصب قالب ها مراجعه کنید).
- سپس بر روی دکمه «جایگزینی فعلی با بارگذاری شده» کلیک کنید.
- توجه: اگر از نسخه وردپرس زیر 5.5 استفاده می کنید، باید به طور موقت قالب دیگری را فعال کنید (در صورت فعال بودن قالب قابل حذف نیست)، آن را حذف کرده و سپس دوباره نصب کنید.
روش 3) نصب مجدد با FTP
- اگر مشکل خرابی/تعارض قالب است و نمیتوانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید، باید با استفاده از یک نرمافزار FTP به سرور خود متصل شوید.
- ابتدا جدیدترین فایل فشرده قالب را از ناحیه اعضا دانلود کنید و سپس آن را در رایانه خود استخراج کنید. به عنوان مثال: themify-ultra.zip را از ناحیه اعضا دانلود کنید و سپس فایل فشرده را استخراج کنید، که به شما یک پوشه “themify-ultra” می دهد.
- از یک نرم افزار FTP برای اتصال به سرور خود استفاده کنید (برای جزئیات بیشتر، به آموزش FTP در مورد نحوه استفاده از Filezilla، یک نرم افزار رایگان FTP مراجعه کنید).
- از پوشه ریشه ای که وردپرس را در آن نصب کرده اید، به پوشه “wp-content > themes” بروید.
- قبل از اینکه پوشه قالب را در سرور خود جایگزین کنید، توصیه می شود پوشه فعلی را برای پشتیبان گیری در رایانه خود دانلود کنید. اجازه دهید ببینیم که تم Ultra را دوباره نصب میکنید، پوشه “themify-ultra” را از سرور به رایانه خود بکشید (با این کار آن را از سرور FTP به رایانه شما دانلود میکنید).
- پس از دانلود پوشه قالب (پشتیبان گیری)، سپس آخرین پوشه قالب را در سرور خود آپلود کنید.
نصب مجدد قالب نسخه خاص
اگر میخواهید دوباره روی یک قالب نسخه خاص نصب کنید، میتوانید این کار را با نصب کننده قالب وردپرس انجام دهید.
- ابتدا باید وارد داشبورد اعضا شوید (تا بتوانید به دانلودهای نسخه قدیمی دسترسی داشته باشید).
- برای یافتن تاریخچه نسخه قالب، به گزارش تغییرات بروید.
- تمام تغییرات قالب ما به این صورت است:
- https://themiify.ir/changelogs/[theme-folder-name].txt
- مثال: تغییرات Themify Ultra عبارتند از: https://themify.ir/changelogs/themiify-ultra.txt
- هنگامی که شماره نسخه ای را که می خواهید دوباره نصب کنید پیدا کردید، باید فایل فشرده قالب را به صورت دستی دانلود کنید. همه قالب های ما به این صورت ساختار یافته اند:
- https://themify.ir/files/[theme-folder-name]/[theme-folder-name]-x.x.x.zip
- مثال: Themify Ultra 2.8.3 خواهد بود: https://themify.ir/files/themify-ultra/themiify-ultra-2.8.3.zip
- پس از دانلود فایل فشرده قالب، به پیشخوان وردپرس > نمایش > پوسته > افزودن پوسته تازه بروید، فایل فشرده قالب را آپلود کنید و روی “جایگزین فعلی با بارگذاری شده” کلیک کنید (برای جزئیات بیشتر به “نصب مجدد با نصب کننده قالب وردپرس” مراجعه کنید).