رفع خرابی قالب/افزونه
گاهی اوقات نصب قالب/افزونه و به روز رسانی ممکن است کل سایت وردپرس را به دلیل مشکلات مربوط به تداخل، به روز رسانی ناقص و هسته وردپرس خراب کند. اگر بعد از نصب یا بهروزرسانی قالب/افزونه نمیتوانید وارد ادمین وردپرس شوید، این آموزش را دنبال کنید تا آن را برطرف کنید.
آیا می توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید؟
- ابتدا بررسی کنید که آیا می توانید به wp-admin دسترسی داشته باشید. اگر میتوانید به wp-admin دسترسی داشته باشید، میتوانید از نصبکننده قالب/افزونه وردپرس برای بازیابی قالب/افزونههای متضاد استفاده کنید.
- برای نصب مجدد قالب/افزونههای متناقض، اساساً باید قالب/افزونه را مجدداً نصب کنید (این کار مانند نصب یک قالب/افزونه جدید است – قالب/افزونه را آپلود کنید و آن را جایگزین کنید).
برای بازیابی خرابی قالب
- اگر مشکل خرابی/تعارض قالب است و نمیتوانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید، باید با استفاده از یک نرمافزار FTP به سرور خود متصل شوید.
- از پوشه ریشه ای که وردپرس را در آن نصب کرده اید، به پوشه “wp-content > themes” بروید.
- نام پوشه قالب فعال شده را به چیز دیگری تغییر دهید. مثال: اگر پیام خطای حیاتی مربوط به تم Themify Ultra را مشاهده کردید، نام پوشه “themify-ultra” را به چیزی دیگر مانند “themify-ultra-crash” تغییر دهید. وقتی پوشه قالب فعال شده تغییر نام داد، وردپرس قالب را غیرفعال می کند.
- حالا بررسی کنید که آیا می توانید وارد wp-admin شوید. اگر میتوانید وارد wp-admin شوید، سپس به «ظاهر > پوسته > افزودن جدید» بروید و فایل فشرده قالب را بارگذاری کنید تا دوباره آن را نصب کنید (اگر از یک قالب ویژه تمیفای استفاده میکنید، میتوانید آخرین نسخه ZIP قالب را از ناحیه اعضا دانلود کنید. ).
- نکته: پس از تغییر نام قالب فعال شده، اما خطاها باقی می مانند و نمی توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید، ممکن است مشکل به قالب مربوط نباشد. مشکل می تواند افزونه(ها) یا هسته وردپرس باشد. یا ممکن است سرور شما در حال ذخیره فایلها در سرور FTP باشد (اگر حافظه پنهان سرور دارید که نمیتوانید آن را پاک کنید، کش سمت سرور را پاک کنید یا با ارائه دهنده میزبان خود تماس بگیرید).
- پس از نصب مجدد قالب و درست شدن سایت، می توانید پوشه قالب تغییر نام یافته را در سرور FTP حذف کنید (پوشه قالب استفاده نشده را روی سرور نگه ندارید).
برای بازیابی خرابی افزونه
- اگر مشکل مربوط به یک افزونه است (مثلاً پیام های خطای مهم مربوط به یک افزونه خاص را مشاهده می کنید) و نمی توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید، باید با استفاده از یک نرم افزار FTP به سرور خود متصل شوید.
- از پوشه ریشه ای که وردپرس را نصب کرده اید، به پوشه “wp-content > plugins” بروید.
- نام پوشه افزونه متناقض را به چیز دیگری تغییر دهید. مثال: اگر مشکل از افزونه Themify Builder باشد، نام پوشه “themify-builder” را به “themify-builder-crash” تغییر دهید. پس از تغییر نام، وردپرس باید افزونه را غیرفعال کند.
- حالا بررسی کنید که آیا می توانید وارد wp-admin شوید. اگر میتوانید وارد wp-admin شوید، به «افزونهها > افزودن جدید» بروید و سپس با استفاده از آخرین فایل فشرده افزونه، آن را دوباره نصب کنید.
مطمئن نیستید چه چیزی سایت را خراب می کند؟
- اگر مطمئن نیستید که چه چیزی سایت را خراب می کند، مراحل زیر را امتحان کنید:
- با استفاده از نرم افزار FTP به سرور خود متصل شوید. به پوشه “wp-content > themes” بروید، پوشه قالب فعال شده فعلی را به چیز دیگری تغییر نام دهید و wp-admin را بررسی کنید. اگر بعد از تغییر نام پوشه قالب فعال شده می توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید، قالب را دوباره نصب کنید.
- پس از تغییر نام پوشه قالب هنوز نمی توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید، دوباره نام پوشه قالب را برگردانید. به پوشه “wp-content” بروید، سپس نام پوشه “plugins” را به چیز دیگری تغییر دهید. این باید همه افزونه ها را غیرفعال کند. سپس سعی کنید به wp-admin دسترسی پیدا کنید. اگر وارد wp-admin شدهاید، به صفحه مدیریت افزونهها بروید و افزونه ها را یکی یکی فعال کنید تا ببینید کدام یک سایت را خراب میکند. بعد از اینکه افزونه متناقض را پیدا کردید، فقط باید آن افزونه را دوباره نصب کنید و افزونه هایی را که قبلا داشتید دوباره فعال کنید.
- پس از تغییر نام پوشه قالب فعال شده و پوشه افزونه ها، اما هنوز نمی توانید به wp-admin وارد شوید، ممکن است مشکل از هسته وردپرس باشد. سعی کنید هسته وردپرس را دوباره نصب کنید: آن را از wordpress.org دانلود کنید، فایل فشرده وردپرس را استخراج کنید، همه فایل ها و پوشه های فرعی به جز پوشه “wp-content” را در سرور FTP خود جایگزین کنید (پوشه “wp-content” جایی است که در آن قالب ها، افزونه ها و محتوای آپلود شده شما ذخیره می شود. ).
- بعد از اینکه تمام مراحل بالا را امتحان کردید و هنوز نمی توانید به سایت یا wp-admin خود دسترسی پیدا کنید، ممکن است مشکل مربوط به سرور باشد. برای کمک با ارائه دهنده میزبان خود تماس بگیرید.